Amstel Gold Race 2021

Twee krasse knarren

Lees hier het verslag van de Amstel Gold Race 2021, gemaakt door Frans Dreissen met foto’s van Harry Heuts, over twee krasse knarren.

Foto Harry Heuts

Nog drie leden van onze club, welke niet in voornoemd artikel zijn vermeld, fietsten samen met de groep van Puurspanje, de AGR 2021: Fred van Sinttruijen en René Ramakers, beide 94km en 822 hoogtemeters en ons fanatiekste lid Jeffrey de Renet,  264km en 3.099 hoogtemeters.

Marlie Vleeshouwers

Ook onze voorzitter Marlie was deelnemer aan de AGR 2021.
Zij sloot zich aan bij het vrouwenteam van Leontien van Moorsel, Wendy van Dijk en Anouk Smulders, in totaal 500 vrouwen!
Er werd niets aan het toeval overgelaten. Eerst een speciale training samen met Leontien van Moorsel op 4 juli jl. in Zuidplas, Zuid Holland.
Maar dat was nog niet genoeg. Kermis zaterdag en kermis zondag werden opgeofferd. Ze werd door partner/coach/begeleider Igor over de Limburgse klippen heuvels gejaagd.
Igor had als doel gesteld: ‘Marlie moest en zou in topconditie deelnemen aan de AGR’. Om dit doel te bereiken had Igor voor zichzelf een elektrische racefiets gehuurd om zowel op het vlakke als bergop, het tempo hoog te houden.
Goed voorbereid startte Marlie samen met het team van Leontien van Moorsel, Wendy van Dijk en Anouk Smulders, in een mooi tenue d.d. 11 september jl. aan de AGR.
Foto’s: ‘Het team’, ‘De kopgroep’, ‘De Fromberg’ en ‘De finish na 100km 922 hoogtemeters’.

 

Tekst: Wim Heijmans