BBQ 14 juni en fietstenues

Beste leden,

Zoals jullie weten kunnen jullie je aanmelden voor de BBQ met partner op zondag 14 juni. Deze BBQ is voor alle leden!! Aangezien er wat reacties op het arrangement zijn gekomen hebben we de volgende verandering aangebracht.

Je betaalt geen totaalprijs, maar naar het aantal stuks vlees. Dus als je een stuk vlees eet betaal je 5 euro, twee stuks is 10 euro enz. Dit wordt op je kaartje aangestreept. Verder worden de consumpties ook aangestreept op je kaartje waardoor je betaalt naar datgene wat je gegeten en gedronken hebt en je kunt het zo laat maken als je zelf wilt. Je rekent dus gewoon aan het einde van de avond af bij de beertuin.

Opgave voor de BBQ kan nog tot zondag 7 juni!!!

Verder wil ik jullie vragen om me voor vrijdag 5 juni aan te geven of je op- of aanmerkingen hebt over de fietstenues en/of er iets kapot is zodat we dit in een keer kunnen afhandelen bij Borgini.

alvast bedankt,

Esther Weijzen