Afsluiting seizoen 2017

Beste leden,

De uitnodiging voor de seizoensafsluiting op 1 oktober met programma heeft u al ontvangen. De lunch tijdens de seizoensafsluiting wordt verzorgd door Ron Savelkoul. De lunch wordt een Italiaanse lunch; Italiaanse soep met chiabatta brood, 3 belegde broodjes en 2 soorten Italiaanse salades. De eigen bijdrage is € 5, euro p.p.

In verband met de inkoop word je verzocht je af te melden als je niet aanwezig kunt zijn. Afmelden voor a.s. maandag 25 september.

We rekenen op jullie aanwezigheid.

Namens het bestuur,

Pierre Salden,

Voorzitter

 

Eerdere berichtgeving:

Beste leden TWC De Maaspoort,

Gaarne nodig ik u namens het bestuur uit voor de afsluiting van het fietsseizoen op zondag 1 oktober. Bij goed weer wordt er om 9.00 uur gestart met een gezamenlijke toerrit. Aansluitend wordt in “de Beertuin” een lunch geserveerd. Hierna zullen de fietsprijzen verdeeld worden en bestaat nog de mogelijk om gezellig na te borrelen. Op dit moment is er nog geen definitief zicht op de kosten. De definitieve invulling van de lunch staat nog niet vast (verrassing?). De club draagt in ieder geval 50%  van de kosten.

In verband met de inkoop wordt je verzocht je af te melden indien je niet aanwezig kunt zijn. Afmelden voor zaterdag 23 sept.

We rekenen op jullie aanwezigheid. Bij slecht weer vervalt de toerrit en word je om 12 uur verwacht in “De Beertuin”.

We rekenen op jullie deelname.

Namens het bestuur,

Pierre Salden,

voorzitter.